Πληροφορίες

Το τοπικό λίπος είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα που ταλαιπωρεί άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Παρά τις εξαντλητικές δίαιτες και τη σωματική άσκηση, το λίπος συσσωρεύεται τοπικά σε σημεία όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, τα μπράτσα, οι μηροί (ψωμάκια) και το προγούλι (διπλοσάγονο) και δεν εξαφανίζεται εύκολα.

Η κρυολιπόλυση είναι μια αναίμακτη μέθοδος λιποδιάλυσης και οριστικής αντιμετώπισης του τοπικού λίπους.

Η κρυολιπόλυση αξιοποιεί την ευαισθησία των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες και χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνολογία ψύξης προκαλεί κρυσταλοποίηση του λίπους και καταστροφή των λιποκυττάρων, τα οποία απομακρύνονται σταδιακά από τον οργανισμό, αφήνοντας ταυτόχρονα το δέρμα τελείως ανέπαφο. 

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί:

  • Στην κοιλιά και το στομάχι
  • Στα μπράτσα
  • Στους γλουτούς
  • Στους γοφούς (ψωμάκια)
  • Στους μηρούς
  • Στη μέση
  • Στο προγούλι (διπλοσάγονο)
  • Στα γόνατα

Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από την έκταση της λιποαποθήκης, το βαθμό συσσώρευσης του τοπικού λίπους και τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης.

Συνήθως, με μια μόνο εφαρμογή επιτυγχάνεται πολύ σημαντική βελτίωση καθώς καταστρέφεται το 25-30% των λιποκυττάρων.

Εάν ο ασθενής επιθυμεί περεταίρω βελτίωση, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί στην ίδια περιοχή μετά από 2 μήνες και σε διαφορετική περιοχή μετά από 1 μήνα.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μια αναίμακτη και ασφαλή μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους που πρακτικά δε συνοδεύεται από ανεπιθύμητες ενέργειες.

Σε άτομα που έχουν προδιάθεση να κάνουν εύκολα μελανιές, μπορεί να εμφανιστούν κάποιες εκχυμώσεις (μελανιές) μετά τη θεραπεία, οι οποίες υποχωρούν μετά από 7-10 ημέρες.

Η καταστροφή των λιποκυτάρων είναι άμεση όμως χρειάζεται χρόνος για να απομακρυνθούν από τον οργανισμό με φυσιολογικές διαδικασίες (διούρηση).

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από 4-6 εβδομάδες και το τελικό αποτέλεσμα μετά από 3-4 μήνες.

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης γίνονται αντιληπτά από τον ασθενή σαν απώλεια πόντων, αλλαγή στο νούμερο των ρούχων και βελτίωση της σιλουέτας και  όχι σαν απώλεια κιλών στη ζυγαριά.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο ασθενής αισθάνεται ένα ευχάριστο αίσθημα ψύξης στην υπό θεραπεία περιοχή και μπορεί να διαβάσει, να ακούσει μουσική ή να μιλήσει στο τηλέφωνο.

Μετά τη συνεδρία μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καλή ενυδάτωση του οργανισμού διευκολύνει την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απομάκρυνση του κατεστραμμένου λίπους.

Απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος με εύκολο, ανώδυνο και ασφαλή τρόπο!!

Καλέστε μας τώρα!

213 0 270 411

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στην διάθεση σας.