Πληροφορίες

Το πέρασμα του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο, ορμονικές μεταβολές, το κάπνισμα και το stress επηρεάζουν τις βιολογικές λειτουργίες του οργανισμού που αντανακλώνται στο δέρμα.

Ξηρότητα του δέρματος, απώλεια όγκου και ελαστικότητας και ρυτίδες εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου και οδηγούν στην αναζήτηση λύσης.

Το υαλουρονικό οξύ ή υαλουρονικό αποτελεί λύση γι αυτά τα προβλήματα, καθώς προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με ασφαλή και φυσικό τρόπο.

 Με τα εμφυτεύματα υαλουρονικού αναδεικνύονται τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου απαλλαγμένα από την επίδραση του χρόνου.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας βλεννοπολυσακχαρίτης που υπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα. Βρίσκεται ανάμεσα στα κύτταρα του δέρματος και λειτουργεί ως φυσικό ενυδατικό: συγκρατεί μόρια νερού διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο και προσδίδει όγκο.

Καθημερινά, ποσότητες υαλουρονικού διασπώνται από τον οργανισμό και αναπληρώνονται. Με την πάροδο των ετών, ο ρυθμός αναπλήρωσης του υαλουρονικού μειώνεται με αποτέλεσμα την απώλεια όγκου και την εμφάνιση των ρυτίδων. Το πρόσωπο αρχίζει να δείχνει κουρασμένο και λυπημένο.

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται στα εμφυτεύματα είναι προϊόν βιοτεχνολογίας, σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός, γι αυτό και δεν προκαλεί αλλεργίες ενώ δεν απαιτείται test ευαισθησίας πριν τη χρήση του.

Υποκαθιστά το χαμένο υαλουρονικό του δέρματος προσφέροντας βαθειά ενυδάτωση, αναπλήρωση του χαμένου όγκου και εξαφάνιση των ρυτίδων.

Τα σημεία στα οποία χρησιμοποιείται το υαλουρονικό είναι:

  • Στις ρινοπαρειακές πτυχές (οι ρυτίδες που σχηματίζονται μεταξύ της μύτης και της γωνίας του στόματος)
  • Στα ζυγωματικά για αναπλήρωση του χαμένου όγκου και ανάδειξη των “μήλων” του προσώπου
  • Στα χείλη για αύξηση του όγκου τους και βελτίωση του περιγράμματος
  • Στις γωνίες του στόματος για εξάλειψη των περιστοματικών ρυτίδων που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει θλιμμένο
  • Στο άνω χείλος (ρυτίδες του καπνιστή)
  • Στο πηγούνι για αύξηση του όγκου
  • Στο περίγραμμα του προσώπου για βελτίωση του οβάλ
  • Στις παρειές (μάγουλα) για αναπλήρωση του όγκου και εξάλειψη των ρυτίδων
  • Στο μέτωπο και το μεσόφρυο, σε συνδυασμό με botox

Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά τη συνεδρία.

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την πυκνότητα του υλικού που χρησιμοποιείται και από το ρυθμό με τον οποίο κάθε οργανισμός αποδομεί το υαλουρονικό και κυμαίνεται μεταξύ 6-12 μήνες.

Μια επαναληπτική συνεδρία πριν την πλήρη αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος ενδείκνυται γιατί απαιτεί μικρότερες ποσότητες υλικού και δεν επιτρέπει στις ρυτίδες να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.

Το υαλουρονικό οξύ είναι απολύτως ασφαλές στα χέρια ενός έμπειρου και εξειδικευμένου γιατρού.

Επειδή είναι πανομοιότυπο με αυτό του ανθρώπινου οργανισμού, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και δεν απαιτείται test ευαισθησίας πριν τη θεραπεία.

Μικρές μελανιές μπορεί να υπάρξουν καθώς πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία, οι οποίες μπορούν να καλυφθούν με προϊόντα μακιγιάζ και υποχωρούν σε λίγες μέρες.

Καλέστε μας τώρα!

213 0 270 411

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στην διάθεση σας.